Welkom op de website van het Océ museum

Het Océ museum toont de geschiedenis van het bedrijf Océ, dat van kleinschalige productie van kleurstof voor boter en margarine uitgroeide tot een multinationale leverancier van kopieer- en printsystemen.
In het museum zijn objecten te zien die de ontwikkeling van Océ illustreren, van de apotheek waar het allemaal begon, via diazo-kopieermachines, tot hedendaagse printers voor klein- en groot-formaat.

Vrijwilligers van het museum geven rondleidingen, waarbij de geschiedenis tot leven komt.

Het museum is op de eerste zaterdag van elke maand geopend voor het publiek, van 13:00 tot 17:00 uur, en buiten deze tijden op afspraak. Rondleidingen zijn op afspraak voor iedereen mogelijk en kunnen worden afgestemd op de interesse van de bezoekers. Voor groepen kan een rondleiding worden besproken via deze link.
Tijdens het Museumweekend (in september) is het museum vrij toegankelijk voor iedereen.

2 antwoorden
 1. M. de Groot zegt:

  In de krant van vrijdag 8 oktober staat een artikel over het Oce -museum hier staat in dat voor het openingsweekend een bezoek kan plannen. Maar we op de aangegeven site staat nergens hoe we dat moeten doen. Het is de bedoeling dat ik samen met de keienzoon op 21 november een bezoek willen brengen aan het museum.

  Gaarne een reactie hoe we dit verder moeten afhandelen.
  M.vr.gr.
  Marian de Groot
  077 3516977

  • Roelof Cazant zegt:

   Beste Marian de Groot,

   Helaas is de opening uitgesteld i.v.m. Corona, kijk op de museum website voor verder informatie.

Reacties zijn gesloten.